GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kipakolnék, mit kell csinálnom?

Regisztrálj az e-ügyintézés felületén és foglalj egy asztalt a garázsvásár menüpont alatt.

Mikor indul a regisztráció?

A garázsvásárt mindig a hónap utolsó vasárnapján tartjuk, a következő havi kipakolóra a regisztráció másnap, hétfőn reggel 8-tól indul.

Szeretnék árulni, de elfogytak a helyek…

Ha szeretnél árusítani, de már elfogytak az asztalok, akkor iratkozz fel a várólistára, és amennyiben valaki visszamondja a foglalását emailben értesítünk! Ha pedig így sem sikerülne, akkor ne csüggedj: jövő hónapban újra lesz kipakoló!

Feliratkoztam a várólistára, ez azt jelenti, hogy a következő hónapban automatikusan kapok helyet?

Nem, a várólista mindig az adott hónapra szól, amennyiben felszabadul asztal, akkor sorrendben értesítjük a listán lévőket. Az új hónapban a lista törlődik, amikor a regisztráció elindul, és amint elfogytak a helyek, egy új várólistára lehet feliratkozni.

Már árultam a garázsvásáron és újból szeretnék, lehetséges?

Azért, hogy minél több embernek legyen lehetősége árusítani, azok, akik az előző hónapban árultak, az első egy hétben nem tudnak asztalt foglalni a következő garázsvásárra. De amennyiben maradnak helyek, akkor nincs semmi akadálya, egy az azt követő alkalomra pedig már ugyanakkor regisztrálhatsz, mint bárki más.

Mit érdemes árulni, milyen termékek fogynak a legjobban?

A Hegyvidéki Kipakoló a használt termékek piaca, mindenki olyan holmikat árul, amikre otthon már nincsen szüksége. Az elsődleges cél nem a pénzszerzés, hanem hogy a tárgyak új gazdára leljenek. A legtöbben ruhákat, játékokat és könyveket hoznak, de ha nálad bármi más furcsaság van otthon, aminek az árusítása nem ütközik a piac szabályaiba (ÁSZF), akkor nyugodtan hozd el, hátha valaki épp azt keresi!

Foglaltam helyet a vásárra, de mégsem tudok végül részt venni, le tudom mondani a regisztrációt?

A lemondott helyfoglalások árát a vásár kezdete előtti 14 napig tudjuk visszatéríteni. De amennyiben később derül ki, hogy mégsem tudsz részt venni, attól még kérlek jelezd a számunkra, hogy ne maradjon asztal üresen a vásár napján.

Mennyibe kerül az asztalfoglalás?

A 12. kerületi lakosok számára 2000 Ft-ba kerül az asztalfoglalás, nem kerületieknek pedig 10 000 Ft-ba.

Felmentem az önkormányzat eügyintézési felületére, de nem találom a kipakolót...

Ez azt jelenti, hogy sajnos erre a hónapra beteltek már a helyek, ezért nem jelenik meg a garázsvásár a menüpontok között.