KI SZERETNÉL PAKOLNI?

A standbérlés előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Hegyvidéki Önkormányzat eügyintézési portálján keresztül lehet elvégezni. A regisztrációs díj 12. kerületi lakcímkáryával rendelkező lakosok számára 2000 Ft, más budapesti vagy vidéki lakosok számára 10 000 Ft. A Hegyvidéki Kipakoló a helyi lakosok számára előregisztrációt biztosít.

A vásár napján személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával történő azonosítás után kap minden árusító stand számot. Speciális igényre vonatkozó kéréseket (pl. sarokasztal) nem áll módunkban fogadni. A helyszíni regisztráció reggel 9 órától lehetséges, kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, hogy a 10 órás vásárnyitásra már készen álljon a standjával.

Az árusok részére a Hegyvidéki Kipakoló egy asztalt biztosít, ezen felül minden további kelléket (pl. fogas, doboz, terítő, napernyő) az eladók igény szerint hozhatnak magukkal. Az áruk kihelyezése és elpakolása az eladók feladata, az áruk biztonságáért a Hegyvidéki Kipakoló nem vállal felelősséget.

Rossz idő esetén a vásár az azt követő vasárnapon kerül megrendezésre, a foglalás az új időpontra automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a regisztrációs díj megtérítésre kerül. A foglalás az eÜgyintézési rendszerben visszavonható, a vásár megkezdése előtti 14. napig történő lemondás esetén a regisztrációs díj megtérítésre kerül. (Folyamatban lévő ügyek -> Garázsvásár regisztráció -> Foglalás lemondása)